Johnny English Strikes Again - Johnny English Tekrar İş Başında [2018]

Rowan Atkinson tarafından canlandırılan ajan Johnny English'in üçüncü macerasında yine eğlenceli bir film bizleri bekliyor.

Filmin konusuna gelince; yaşanan siber saldırı sonucunda İngiliz Gizli Servisi'nin tüm ajanlarının kimlikleri deşifre edilmiştir. Saldırının arkasındaki kişiyi bulmak için artık görevlendirilebilecek hiçbir ajan kalmamıştır. Gizli Servis mecburen emekli olmuş dolayısıyla kimlikleri deşifre edilmemiş ajanlara yönelir. Bu sırada bir okulda öğretmenlik yapan Johnny English yeniden göreve çağrılır. Eski yöntemlere sahip ajan English bir yandan saldırının arkasındaki hackerı bulmaya çalışırken bir yandan da günümüz teknolojisi ile de mücadele etmek zorunda kalacaktır.Yardımcısı Bough ile maceraya atılan Johnny English bir anda sadece İngiltere'nin değil belki de tüm dünyanın tek umudu olacaktır.

Mr. Bean karakteri ile tüm dünyada hatrısayılır bir üne kavuşan Rowan Atkinson, yine kendine has oyunculuğu ile filmi sırtlamış durumda. Basit konusu Rowan Atkinson tarzı komedisi ile film kendisini sıkmadan izlettirmeyi başarıyor. Yan rollerde Bough karakterini canlandıran Ben Miller'ın ve tüm güzelliğiyle Olga Kurylenko'nun da filme ayrı bir hava kattığını da rahatlıkla söyleyebilirim.

Sonuç olarak eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir tercih olan Johnny English Strikes Again - Johnny English Tekrar İş Başında filmini izlemenizi tavsiye ederim. 


Johnny English Strikes Again (2018) on IMDb
 Senaryo : 6.0
 Oyunculuk : 6.0
 Akıcılık : 6.0
 Görsel Kalite : 7.0
 Müzik : 6.0
  MAZLUM PUANI : 6.0

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder