Todome No Seppun - Kiss That Kills


Otaro Dojima (Kento Yamazaki) Narcissus isimli bir gece kulübünde çalışan çok popüler bir hosttur. Bu hayattaki tek amacı para kazanmak olan Otaro aşka inanmamaktadır ve kadınları para kazanma aracı olarak görmektedir. Bir gün şehirde "dudaklarına sürdüğü zehir ile sevdiği adamı öldüren" bir kadına dair bir hikaye duyulur. Buna "ölüm öpücüğü" denmektedir. Her ne kadar Otaro hikayeye inanmasa da bir gün Noel'de tanımadığı gizemli bir kadın (Mugu Kadowaki) tarafından zorla öpülür ve ardından ölür. Kendine geldiğinde bir hafta öncesindedir. 

Bu bir hafta içinde yaşanılanların tekrarladığını ve gerçekten geçmişe döndüğünü fark edince her seferinde gizemli kadından ve onun öpücüğünden kurtulmaya çalışır. Ancak ne kadar uğraşsa da her seferinde yakalanmakta, öpülmekte ve ölmektedir. Geçmişe dönmeler arttıkça Otaro Dojima tecrübe kazanır ve durumu lehine çevirmeye çalışır. 

Bakalım, bu ölüp - dirilmeler sayesinde Otaro Dojima "10 Milyon Dolar değerinde" dediği ünlü şirket varisi Mikoto'nun (Yuko Araki) kalbini kazanabilecek midir, yoksa kendisi hayatın değerini anlayıp gerçek aşkı bulacak mıdır? Bunun cevabı 10 bölümlük dizide. 

Sürekli kavga eder gibi bir konuşma şekli olmasına rağmen Japon dizilerine özgü gizem, kafa karıştıran hikayeler, geçmişe dönüşler, ters köşeler oldukça çekice. İzlenmeye değer, güzel bir diziydi. Tavsiye ederim.

Ebru KARACA NAR .... 
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder