A Quiet Place - Sessiz Bir Yer [2018]

Çıt bile çıkarmadan, bir çırpıda izleyeceğiniz bir film arıyorsanız, A Quiet Place - Sessiz Bir Yer filmi tam da sizin için bir film.

Gelelim filmimizin konusuna. İnsanoğlunun Dünya üzerindeki varlığı bir anda tehlikeye girmiştir. Zira nereden geldiği bilinmeyen yaratıklar Dünya üzerinde insanları avlamaya başlamıştır. Kör olan ancak üstün duyma yetileriyle avlanan yaratıklar kısa sürede insanoğlunu yeryüzünden silmeye başlamıştır. İşte böyle bir ortamda anne Evelyn baba Lee çocuklar Regan ve Marcus'tan oluşan Abbott ailesi hayatta kalmaya çalışmaktadır. Dahası Evelyn hamiledir ve doğuma yakın işler iyice karışacaktır.

Son derece basit bir hikaye üzerine inşa edilmiş olan A Quiet Place - Sessiz Bir Yer filmi, etkileyici anlatımı, sağlam gerilimi ve muhteşem oyuncu performansları ile türünün en başarılı örneklerinden biridir dersem yanlış söylemiş olmam herhalde. Yaratıkların nereden geldiği veya Dünyanın nasıl bu hale geldiği soruları ile ilgilenmeyen film sadece Abbott ailesinin hayatta kalma çabasına odaklanmaktadır. Sağlam hikaye anlatımı ve başarılı oyunculukları sayesinde çok fazla diyaloga ihtiyaç duymayan film yine de izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başarmaktadır. Burada Emily Blunt'a ayrı bir sayfa açmak gerekir düşüncesindeyim. Özellikle doğum sahnesinden itibaren filmi sırtlayan oyuncu filmi farklı bir seviyeye çıkarmıştır.

Sonuç olarak son zamanların en başarılı gerilim filmlerinden biri olan A Quiet Place - Sessiz Bir Yer filmini izlemediyseniz izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ancak ses çıkartmamaya dikkat edin. 



Sessiz Bir Yer (2018) on IMDb

 Senaryo : 8.0
 Oyunculuk : 8.0
 Akıcılık : 9.0
 Görsel Kalite : 8.0
 Müzik : 8.0
  MAZLUM PUANI : 8.5

Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder