2019 Yılının Merakla Beklenen Filmleri


2019 yılında vizyona girmesini merakla beklediğimiz filmleri sizlerle paylaşmak isterim. Bakalım siz hangi filmlerin vizyona girmesini heyecanla bekliyorsunuz.

1- Alita: Savaş Meleği - Alita: Battle Angel


Romantizm, aksiyon ve macera türlerini bir araya getiren Alita: Savaş Meleği filmi ülkemizde şubat ortasında 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecektir.









2- Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya - How to Train Your Dragon: The Hidden World


Hıçkıtık ve Dişsiz'in üçüncü kez biz sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Film ülkemizde 25 Ocak 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. 









3- Kaptan Marvel - Captain Marvel

Avengers: Endgame öncesinde vizyona girecek olan film, Kaptan Marvel karakterini ilk kez beyazperdeye taşıyor. Film bir aksilik olmaz ise Dünya Kadınlar gününde 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecektir. 








4- Hellboy

Daha önce iki kez beyazperdede izlediğimiz Hellboy, üçüncü kez sinema severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Ancak ikinci filmin kaldığı yerden devam etmeyen film bizlere yeni bir Hellboy hikayesi vaat ediyora benziyor. Film 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecektir. 







5- Avengers: Oyunun Sonu - Avengers: Endgame

Evrende yaşayan canlıların yarısının yok olması sonrasında izleyicilerini merak içinde bırakan Avengers serisinin son filmi 26 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek. Bakalım geride kalanlar neler yapacak ve Thanos yenilebilecek mi?








6- John Wick 3 - John Wick: Chapter 3

Son yılların en başarılı aksiyon filmlerinden olan John Wick, üçüncü kez biz sinema severler ile buluşacak. Keanu Reeves'in sağlam performansı ile gönüllerde taht kurmayı başaran John Wick, 17 Mayıs 2019 tarihinde beyaz perdede boy gösterecek.







7- Dark Phoenix

Marvel evreninin en güçlü mutantlarından biri olan Jean Grey namı diğer Phoenix'in gençlik yıllarına konuk olacağımız film ülkemizde 7 Haziran 2019 tarihinde vizyona girecektir. 








8- Child's Play - Çocuk Oyunu

Bir döneme damgasını vuran Chucky beyaz perdeye yeniden dönüyor. Oyun 21 Haziran 2019 tarihinde yeniden oynanmaya başlayacak. Chucky ile bir kez daha oyun oynamaya hazır mısınız ?








9- Örümcek Adam: Evden Uzakta - Spider-Man: Far From Home

Genç oyuncu Tom Holland'ın ikinci Örümcek Adam macerası 5 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girecek. Bu sefer düşman Jake Gyllenhaal tarafından canlandırılan Mysterio.  








10- Yeni Mutantlar - The New Mutants

Türe farklı bir soluk getireceği ümit edilen film 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek. Logan'ın yolundan giden film, belki de Marvel'in ilk korku denemesi olması sebebiyle 2019'un en merakla beklenen filmlerinden. 








11- O: Bölüm 2 - It: Chapter Two

Bill Skarsgård'ın ikinci Pennywise performansı 6 Eylül 2019 tarihinde vizyonda olacak. Korkmaya hazır olun.










12- Terminator

Henüz filmin ismi belli olmasa da Terminator hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Film, bir değişiklik olmaz ise 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek. 









13- Star Wars: Bölüm 9 - Star Wars: Episode IX

Efsanenin son bölümü için daha bir yıl olsa da filmin aralık 2019 vizyona gireceğini bilmek bile beni heyecanlandırıyor. Sayılı gün çabuk geçer. Film, planlarda bir değişiklik olmaz ise 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek. 
Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder