Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo - Yeokdoyojeong Gim Bokju - Halter Perisi Kim Bok Joo


Kim Bok Joo (Lee Sung- Kyung) babası ve amcasından başka kimsesi olmayan, halter kaldırmaya aşık, bu konuda oldukça da yetenekli olan üniversite öğrencisi bir kızdır. Haneol Spor Akademisi Halter Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. Jung Joon- Hyung (Nam Ju-Hyuk) ise aynı okulun yüzme takımındadır. Okulun yakışıklı ve popüler gençlerindendir. Okulda birbirleri ile pek samimiyeti olmayan Bok Joo ve Joon Hyung birbirlerinin ilkokul arkadaşı olduklarını öğrenmeleri ile samimi olmaya başlarlar. Bu samimiyet Kim Bok Joo’nun 20 yaşında ilk defa aşık olmasının hikayesinin de başlangıcıdır. 

Dizi oldukça samimi, saf ve sıcak. İzleyince gülecek, eğlenecek ve keşke devam etseydi de izleseydik diyeceksiniz. O kadar tatlı yani. Diziyi izlediğinizde; sıcak şömine önünde yerde minderler üzerinde, sıcak çikolata eşliğinde, güzel bir kitap okuyormuş hissiyatına kapılabilirsiniz. 

Gelelim oyunculuklara. Lee Sung- Kyung’u çok beğenirim. Çok güzel ve bir o kadar yetenekli bir oyuncudur. Ama bu dizide bakımsız ve çekici olmayan Kim Bok Joo’ya dönüştürmek için epey uğraşmışlar. Ne yalan söyleyeyim başarmışlar da. Kim Bok Joo’yu görünce, onun Lee Sugn- Kyung olduğuna inanamıyorsunuz. Bu kadar güzel bir kız nasıl bu hale gelmiş diyorsunuz. Neticede role girmek bu olsa gerek J. Nam Ju-Hyuk zaten uzun boylu ve yakışıklı olması sebebi ile ister istemez her daim çekici. Bu nedenle rolü için çok çaba sarf etmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Ancak sevimli ve Bok Joo’ya aşık hallerine bayılacaksınız. Saf ve masum delikanlı halleri pek komik. Bu rolü gayet başarı ile oynamış. 

Yine Kim Bok Joo’nun yakın arkadaşları Lee Sun-Ok (Lee Joo-Young), Jung Nan –Hee (Cho Hey-Jung), babası Kim Chang –Gul (Ahn Kil-Young), amcası Kim Dae-Ho (Kang Ki-Young), Joon-Hyung’un ağabeyi Jung Jae-Yi (Lee Jae- Yoon), arkadaşı Jo Tae-Kwon (Jİ IL- Joo) oldukça başarılıydı. Neticede ortada entrika olmadan, ilişkilerin güzel bir dille anlatıldığı, neşeli bir aile komedisi ortaya çıkmış. Başarılı bir çalışma olup, zevkle tavsiye edilir efenim.

Ebru KARACA NAR.
Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder