Secret Garden - Sikeurit Gadeun


Fantastik bir hikayeyi komedi ve dramla başarılı bir şekilde harmanlamayı başarmış olan Secret Garden - Sikeurit Gadeun ( Türkçe adıyla Gizli Bahçe ) dizisi eğlenceli yapısıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Gelelim kısaca dizinin hikayesine. Kim Joo-won (Hyun Bin) oldukça zengin, kültürlü, genç ve bir o kadar da kendini beğenmiş, kibirli bir CEO'dur. Evlenmek üzere, ailesinin ayarladığı kadınlarla görüşmeye giden ve bir türlü kimseleri kendine yakıştıramayan Kim Joo-Won'un başına hiç olmayacak bir şey gelir. Kesinlikle kendi standartlarının yanından bile geçmeyen, oldukça fakir ve kimseni bulunmayan, dublör bir kadın olan Gil Ra-im'den (Ji-Won Ha) çok etkilenir. Bu etkilenmeye bir türlü anlam veremeyen Kim Joo-won bunun nedenini bulmak için Gil Ra-İm'in peşinden ayrılmaz. Amacı sürekli onunla birlikte olarak, neden onu düşündüğünü ve bırakamadığını tespit etmek, bir süre sonra sıkılmak ve böylece rahatlıkla kendi hayatına kaldığı yerden devam etmektir. Ancak işler düşündüğü gibi olmaz ve bir süre Gil Ra-im'den hoşlanmaya başlar. Sonrasında ise aşık olacaktır. 

Gelelim dizinin ismine. Kahramanlarımız birbirinden kaçmakta ve kovalama aşamalarında iken, Jeju Adasında ormanda Secret Garden (Gizli Bahçe) isimli bir restorana rastlarlar. Bu restoranda aynı zamanda el yapımı şaraplar vardır ve restoranın sahibi kadın Kim Joo-Won ve Gil Ra-im'e birer tane bu şaraplardan verir. Bu şarapları içmelerinin ardından kahramanlarımızın bedenleri yer değiştirir. Tabi bu durum da komikliklerin yanısıra bir sürü sorunu da beraberinde getirecektir. 

Dizi Kore'de oldukça beğenilmesine rağmen, Kim Joo-Won'un sürekli olarak sınıf farkını (neredeyse kast sistemi) dile getirmesi ve bunu ifade ederken de çoğunlukla kırıcı olması bence romantizme gölge düşürüyor. Ama genel olarak güzel ve izlenmesi gereken bir dizi diye düşünüyorum.

Ebru KARACA NAR

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder