Deadpool 2 Filminin Son Fragmanı Yayınlandı



2016 yılında vizyona giren ilk Deadpool filmi, süper kahraman filmlerini eğlenceli ancak bir o kadar da +18'lik hikaye anlatımıyla farklı bir seviyeye taşımış durumda. Pek çok sinemasever için en iyi süper kahraman filmi olarak görülen ilk Deadpool filminin ardından devam filminin hatta filmlerinin gelmesi de kaçınılmaz bir hal aldı diyebilirim.

İşte David Leitch'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ikinci Deadpool filmi 18 Mayıs 2018 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. İlk olarak rahmetli ressam Bob Ross temalı bir fragman biz sinema severlerin beğenisine sunulmuştu. Ardından Josh Brolin tarafından canlandırılan Cable ile tanıştığımız ikinci fragman geldi. Artık vizyona sayılı günler kala filmin son fragmanı biz sinema severler ile buluştu. 

Filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz ve Karan Soni gibi isimler yer almakta.

Filmle ilgili beklentileri yukarılara taşıyan son fragmanı bakalım beğenecek misiniz ? Filmin son fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder