The Boss Baby - Patron Bebek [2017]

Belki de yedi yaşında küçük bir çocuğun ilk başta kabullenmesi en zor şeylerden biri de şüphesiz bir kardeşinin olmasıdır. Zira artık evin tek ilgi odağı kendisi olmayacaktır. Ancak zaman geçtikçe anlaşılacaktır ki kardeş sahibi olmak belki de dünyanın en mutluluk verici şeyidir. Gerçi küçük kardeş olarak ben bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum ancak bu durumu bir de ağabeyime sormak gerekir.

Neyse lafı fazla uzatmayalım ve gelelim filmimizin konusuna. Templeton ailesinin tek çocuğu olan Tim, anne ve babası ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Tim'in bu mutlu ve huzurlu hayatı bir anda kardeşinin olması ile birlikte değişecektir. Zira aileye yeni katılan bebek, hiç de bebek gibi görünmemektedir. Takım elbise giyen, güneş gözlüğü takan ailenin yeni üyesi bir anda tüm ilgiyi üstüne çekmiştir. Bir de üzerine anne ve baba yokken bebeğin konuştuğunu duyan Tim, olan biteni bir türlü ailesine anlatamaz. Ancak bebeğin başkaca planları vardır. Zira bebek, Bebek Şirketi adına çalışmakta olan bir ajandır ve görevi Köpek Şirketi'nin, bebeklere rakip olarak ürettiği yeni köpek cinsini bulmaktır. Tim, bebeğin görevini başarı ile bitirip bir an önce evden ayrılması için göreve dahil olacaktır. Artık ağabey ve kardeş, Köpek Şirketi'ne karşı amansız bir maceranın içine atılacaklardır. 


Kardeşi olan büyük çocuğun yaşadığı değişimi, zorluğu farklı şekilde ele alan film, bu yaşanan problemi son derece eğlenceli bir şekilde biz sinema severlerin beğenisine sunmaktadır. Zamanla gelişen ağabey kardeş ilişkisi, kardeş olmanın güzelliği eğlenceli bir macera içerisinde işlenmiştir. Her ne kadar sıkılmadan kendisini izlettirmeyi başarıyor olsa da filmin hedef kitlesinin büyük izleyiciler olmadığını, Patron Bebek'in küçüklere hitap eden bir macera olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Sonuç olarak ben filmi beş buçuk yaşındaki oğlum ile izledim ve kendisiyle çok eğlendik. Büyüklere yönelik bir macera olmasa da yine de izlenebilir bir film olduğunu düşünüyorum.  


Patron Bebek (2017) on IMDb


 Senaryo : 6.0
 Seslendirme: 7.0
 Akıcılık : 7.0
 Görsel Kalite : 7.0
 Müzik : 6.0
  MAZLUM PUANI : 6.5
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder