Terminator: Dark Fate Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Ünlü yönetmen James Cameron'un yazıp yönettiği ilk iki Terminator filmi, bilim-kurgu sinemasının en başarılı ve önde gelen örneklerindendir dersem yanlış söylemiş olmam herhalde. İkinci filmin vizyona girmesinin üzerinden yaklaşık 28 yıl geçmiş olsa da bu filmin yarattığı etkiyi yaratabilen çok az filmin vizyona girmiş olduğunu düşündüğümüzde James Cameron'un neleri başarmış olduğu daha net anlaşılır herhalde. Ancak Cameron'un elini Terminator'ün üzerinden çekmesi ile seri beklentileri karşılayamayan filmlerle devam etti. 28 yıllık aranın ardından James Cameron'un yeniden olaya el atması ve filmin yapımcılığını üstlenmesi, dahası Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller'ın yönetmen koltuğuna oturması ve de Linda Hamilton ile Arnold Schwarzenegger'in yeniden bir araya gelişi, gelecek filmle ilgili beklentileri bir hayli arttırmıştır.

İkinci Terminator filmi olan Terminator 2: Judgment Day filminden sonra vizyona girmiş filmleri yok sayan ve adeta serinin üçüncü filmi olacak film ülkemizde bir aksilik ve gecikme olmaz ise 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek. 

Filmde Linda Hamilton ve Arnold Schwarzenegger'e genç oyuncular Mackenzie Davis, Natalia Reyes ve Gabriel Luna eşlik etmektedir.

Filmin yayınlanmış olan ilk fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. 

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder