This Is the End - Buraya Kadar [2013]

Amerikan tarzı absürt komedi filmlerinden hoşlanıyorsanız, başrollerinde James Franco ve Seth Rogen'in yer aldığı "This Is the End - Buraya Kadar" filmi sizler için iyi bir tercih olacaktır düşüncesindeyim.

Öncelikle filmde yer alan tüm oyuncular, kendi isimleriyle filmde yer almaktadır. Jay Baruchel, yakın arkadaşı Seth Rogen ile hafta sonunu birlikte geçirmek için Los Angeles'e gelir. İkili, aynı gün akşama kadar Seth'in evinde vakit geçirir. Gece olunca da James Franco'nun verdiği partiye katılmak için James'in evine giderler. Parti iyi gitmektedir. Ta ki tüm dünya bir anda yok olmanın eşiğine gelene kadar. Bir anda kıyamet kopmuştur. Partideki hemen hemen herkes ölür. Geriye kalanlar ( James Franco, Seth Rogen, Jay Baruchel, Craig Robinson, Jonah Hill ve Danny McBride ) mecburen James'in evine sığınmak zorunda kalırlar. Artık hayatta kalmak için herkesin birbiri ile olan ilişkisini geliştirmesi gerekmektedir. Ancak böyle zorlu bir ortamda dost kalmak hiç de kolay olmayacaktır.


Tüm oyuncuların, kendilerini oynamaları ve bunu yaparken de kendileri ile dalga geçmeleri filmin en güzel yanını oluşturmaktadır. Pek çok Hollywood yapımına göndermelerin olması da akıllıca düşünülmüştür. Ancak absürt komedi de olsa maalesef filmin son derece sıkıcı ve eğlendirmekten uzak olduğunu da belirtmek isterim. Koskoca film boyunca sadece Emma Watson'ın dahil olduğu yaklaşık beş dakikalık bölümde eğlendiğimi geri kalan seyir süresi boyunca adeta sıkıntıdan patladığımı rahatlıkla söyleyebilirim. 

Benim için tamamen vakit kaybı olan bu filmi izleyip izlememek tamamen size kalmıştır. 



This Is the End (2013) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder