Ant-Man and the Wasp Filminin Fragmanı Yayınlandı

Süper Kahraman filmleri açısından 2018 senesi bir hayli hareketli ve bereketli geçmekte diyebilirim. Senenin başında vizyona giren Black Panther bizi Wakanda'ya eşsiz bir yolculuğa davet ederken şimdi vizyonda olan Avengers: Infinity War filmi ise bizlere Marvel evreninin en güçlü karakterlerinden biri olan Thanos ile tanışma fırsatı sunmakta. 

Vizyona girecek "Deadpool 2", "Venom", "Aquaman" ve "Ant-Man and the Wasp" filmlerini düşündüğünüzde senenin bir hayli dolu geçeceği ortada.

İşte bu kapsamda beklenilen filmlerden biri de "Ant-Man and the Wasp / Karınca Adam ve Eşek Arısı" filmi. Evangeline Lilly, Paul Rudd, Hannah John-Kamen, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer gibi isimleri bir araya getirecek olan film ülkemizde bir aksilik olmaz ise 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.

Filmin, şimdilik açıklanan kısa konusu ise şu şekilde: Kaptan Amerika: İç Savaş filminin ardından babalık ve kahramanlığı bir arada yürütmek zorunda olan Scott Lang, hayatını düzene sokmak üzeredir. Scott Lang'in düzene sokmaya çalıştığı hayatı Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym tarafından acil yeni bir göreve çağrılması ile bir kez daha karışacaktır. Scott, bir kez daha Karınca Adam kostümünü giymeli ve Dr. Hank Pym'in geçmişinden gelen sırlar ile yüzleşmelidir. Bunu yaparken de Hope van Dyne'ın hayat verdiği The Wasp / Eşek Arası ile birlikte savaşmayı öğrenmelidir."

Filmin yayınlanmış olan son fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder