Imagine That - Hayal Et [2009]


Bazen işler kötü gittiğinde mucizelerin gerçekleşmesini istersiniz. Aslında bu tür sorunların üstesinden gelmenin tek yolu, sevdiklerinize sımsıkı sarılmanızdır. İşte başrollerinde Eddie Murphy ve Yara Shahidi'nin yer aldığı "Imagine That - Hayal Et" filmi tam da bu tarz bir film.

Evan Danielson ( Eddie Murphy ), büyük bir finans şirketinde finans danışmanı olarak çalışmaktadır. Şirketinin gözdesi olsa da işleri sürekli olarak kötüye gitmektedir. Tüm bu kötü gidiş Johnny Whitefeather'ın ( Thomas Haden Church ) işe girmesiyle çok daha kötü bir hal alacaktır. Zira Johnny, Evan'ın en büyük rakibi olacak ve kısa zamanda şirkette yükselecektir. Bir gün büyük bir toplantıya yanlışlıkla kızı Olivia'nın ( Yara Shahidi ) çizimleri ile katılmak zorunda kalan Evan'ın işleri mükemmel şekilde yolunda gider. Sonrasında kızının hayal dünyasında yaratmış olduğu kişilerden fikir almaya başlayan Evan'ın kariyeri yeniden yükselişe geçecektir. 

Film için, basit bir hikaye üzerine inşa edilmiştir diyebiliriz. Ancak eğlenceli ve samimi hikaye anlatımına sahip olan film, kendisini, izleyiciyi sıkmadan izlettirmeyi başarıyor. Eddie Murphy ve Yara Shahidi'nin baba-kız olarak birbirleri ile olan uyumu da filmin başarısını bir kaç adım ileri taşımaktadır. Evan karakterinin zaman içinde değişmesi ve kızına düşkün bir babaya dönüşmesini eğlenceli bir şekilde izleyeceksiniz.

Sonuç olarak fazla beklentiye girmeden izlenmesi gereken bir film olduğu düşüncesindeyim. 

Imagine That (2009) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder