Grown Ups 2 - Büyükler 2 [2013]


Boş vaktinizde, kafa yormadan eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız "Grown Ups 2 - Büyükler 2" sizler için iyi bir tercih olabilir.

Lenny Feder ( Adam Sandler ) ailesi ile daha yakından ilgilenebilmek için doğup büyüdüğü kasabaya geri taşınır. Çocukluk arkadaşları Eric Lamonsoff ( Kevin James ), Kurt McKenzie ( Chris Rock ) ve Marcus Higgins ( David Spade ) ile yeniden bir araya gelen Lenny'nin keyfine diyecek yoktur. Lenny'nin taşınmasının üzerinden sekiz ay geçmiştir. Artık okulların kapanmasının ve yaz tatilinin başlama zamanıdır. Tatilin başlamasını büyük bir parti ile kutlamaya karar veren arkadaşları büyük bir macera beklemektedir. 

Hikaye olarak fazla bir şey vadetmeyen "Grown Ups 2 - Büyükler 2" filmi, amacı olan izleyiciyi eğlendirmeyi ve güldürmeyi gayet iyi bir şekilde başarıyor. İlk filmin oyuncu kadrosunun bir kaç eksik dışında korunuyor olması da izleyicinin filme bağlanmasını kolaylaştırıyor. Ki burada da küçük bir rol alsa da Shaquille O'Neal'ın varlığının filme apayrı bir hava kattığını belirtmek isterim. İlk filme yapılan göndermeler, filmde izlediğimiz her bir karakterin çocukluktan bu yana bağlarının olması da filme sıcak bir hava katmaktadır. 

Sonuç olarak boş vakitte iyi gidebilecek bu eğlenceli filmi izlemenizi tavsiye ederim. 

Grown Ups 2 (2013) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder