Warcraft Filmi İlk Fragman


Belki de dünyanın en çok para kazanan bilgisayar oyunu üreticisi olan Blizzard'ın pek çok oyuna ve romana kaynaklık etmiş olan Warcraft evrenini beyazperdeye taşıyacak olan Warcraft filminin ilk fragmanı uzunca bir sürenin ardından yayınlandı. 

İlk kez 1994 yılında tanıştığımız Warcraft'ın evreninin ilk oyunu olan "Warcraft: Orcs and Humans"ın adından sırasıyla 1995 yılında Warcraft II: Tides of Darkness, 2003 yılında Warcraft III: Reign of Chaos ve 2004 yılında World of Warcraft oyunları piyasaya çıkmıştır. 

World of Warcraft oyunu ile çok geniş kitlelere ulaşarak dünyanın en çok kazanan oyun firmalarından biri haline gelen Blizzard ( tüm dünyada yaklaşık olarak 11 milyon insan WoW oynamakta ve bu insanların her biri aylık 17 dolar üyelik ücreti ödemektedir ) bu başarısını beyazperdeye taşıma planını aslında ilk kez 2006 yılında duyurmuştu. Ancak pek çok ertelemenin ardından filmin, 10 Haziran 2016 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

İngiliz yönetmen Duncan Jones'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Ben Foster, Paula Patton, Toby Kebbell, Dominic Cooper, Robert Kazinsky ve Clancy Brown gibi isimler yer almaktadır. Filmin senaryosu ise Duncan Jones ve Charles Leavitt tarafından uyarlanmıştır.

Filmin açıklanan konusu ise kısaca şu şekildedir. "Kendi ölmekte olan dünyalarında açtıkları bir portal sonucunda Azeroth'a gelen Orclar ve Azeroth krallığı arasında büyük bir savaş patlak vermek üzeredir. Bu savaşı engelleyip Azeroth'un geleceğini korumak ise her iki taraftan çıkacak olan iki kahramana bağlıdır. 

Aşağıdan filmin yayınlanan ilk fragmanını izleyebilirsiniz.


Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder