Just Go With It - Hayatım Yalan [2011]


Eğlenceli ve romantik bir film izlemek istiyorsanız başrollerinde Adam Sandler ve Jennifer Aniston'un oynadığı "Just Go with It - Hayatım Yalan" filmi tam da size göre.

Danny ( Adam Sandler ), evlenmek üzereyken müstakbel karısının kendisi ve ailesi hakkında düşündüklerine bir şekilde kulak misafiri olur. O gece evlenmekten vazgeçen Danny, damatlıkları ve elindeki nişan yüzüğü ile birlikte herhangi bir barın yolunu tutar. Burada karısı tarafından aldatılan koca yalanını uydurur ve barın en güzel kızı ile birlikte oradan ayrılır. Aldatılan koca yalanının değerini anlayan Danny, bundan sonrasında bu yalanı kadınlarla birlikte olmak için kullanır. Bunun için de nişan yüzüğünü sürekli olarak takar. Aradan yıllar geçer ve Danny, önde gelen plastik cerrahlardan biri olur. Bir gün hayatının kadını olduğuna inandığı Palmer ( Brooklyn Decker ) ile tanışır. Ancak Palmer, Danny'nin yüzüğünü bulur ve evli biriyle birlikte olamayacağını kendisine açıklar. Bunun üzerine Danny, karısından ayrılmak üzere olduğu yalanına başvurur. Palmer, Danny'nin karısı ile tanışmak isteyince işler karışacaktır. Artık Danny, yalanını hayata geçirmek zorunda kalacaktır. Bunun için asistanı Katherine'den ( Jennifer Aniston ) yardım ister. Olaya bir şekilde Katherine'nin çocukları da karışır. Sonrasında hep beraber eğlenceli anların yaşanacağı Hawai tatili başlar. Danny, boşanmak üzere olduğu karısı ve çocukları ve de yeni sevgilisi ile tatile çıkmak zorunda kalır. Dahası bu tatile kuzeni de karısının yeni sevgilisi olarak katılacaktır. Kısacası işler arap saçına döner.

Öncelikle filmin klasik bir hikaye üzerine inşa edildiğini söylemek isterim. Zira gözünün önündekinin değerini sonradan anlayan bir adamın hikayesine şahitlik ediyoruz. Ki filmin sonunda da ne olacağını gayet rahat bir şekilde tahmin edebiliyoruz. Film, bu bakımdan seyirciyi hiç mi hiç şaşırtmıyor. Beklendiği gibi devam ediyor ve aynı şekilde son buluyor. Ancak bu demek değil ki kötü bir film ile karşı karşıyayız.

Klasik bir hikayeye dayansa da filmin son derece eğlenceli ve komik olduğunu belirtmek isterim. Film, baştan sona kendisini, seyirciyi sıkmadan ve eğlendirerek izlettirmeyi başarıyor. Özellikle hindistan cevizi ile olan sahnede uzun süre güleceğinize eminim.

Tüm bu eğlenceli hikayeye ilaveten Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nicole Kidman gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu da filmin başarısını bir kaç adım ileri taşımıştır. Özellikle Adam Sandler ve Jennifer Aniston'ın bu filmde birbirlerine çok yakıştığını ve ikili arasındaki uyumun filmin başarısının anahtarı olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak, günün stresinden uzaklaşmak için eğlenceli bir şeyler arıyorsanız, bu film tam da size göre. Mutlaka izleyin.

Just Go with It (2011) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder