Grown Ups - Büyükler [2010]

Çocukluk arkadaşları aradan geçen otuz yılın ardından tekrar bir araya gelirse neler yaşanır? İşte bu sorunun yanıtını vermeye çalışan eğlenceli bir film "Grown Ups - Büyükler".

Lenny ( Adam Sandler ), Eric ( Kevin James ), Kurt ( Chris Rock ), Marcus ( David Spade ) ve Rob ( Rob Schneider ) ilkokulda çok yakın beş arkadaştır. Okullarının basketbol takımıyla şampiyon olan arkadaşlar, aradan otuz yıl geçtikten sonra, basketbol koçlarının ölümü üzerine yeniden bir araya gelirler. Cenaze töreninden sonra, hafta sonunda beraber kalmak için, göl kıyısında büyükçe bir ev kiralarlar. Beraber geçirilecek bu hafta sonunda hem geçmiş günler yad edilecek hem de eğlenceli olaylar yaşanacaktır. Ancak bu tatilde kafadarlar yalnız değildir. Zira Marcus hariç hepsi evlenmiştir ve çoluk çocuğa karışmışlardır. Kalabalık geçecek bu tatilde birbirinden eğlenceli anlar yaşanacaktır.

Film, konu olarak aslında basit bir hikaye üzerine inşa edilmiştir. Bu basit hikaye sebebiyle aslında mevcut oyuncu kadrosu da maalesef heba edilmiştir düşüncesindeyim. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de film, asıl amacı olan güldürmeyi ve eğlendirmeyi başarmaktadır. Tamam kahkahalarla gülmeseniz de yüzünüzde her daim olan bir gülümsemeyle filmi izliyorsunuz. Ancak filmi izlediğinizde "bu kadrodan çok daha iyi bir çıkardı" düşüncesi ağır basıyor.

Sonuç olarak türe herhangi bir yenilik katmasa da eğlenmek için izlenebilir bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Boş vaktinizi değerlendirmek için iyi bir tercih olacaktır.

Grown Ups (2010) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder