The Sweeter Side of Life - Hayatın Tadı Tuzu


Baba evine dönüş her zaman kötü olmayabilir. Sıcak ve eğlenceli bir film.
                                                                                               
Kocasından ayrılan bir kadının baba evine dönmesi ve orada yaşadığı yeni maceralar üzerine kurulan eğlenceli bir film "Hayatın Tadı Tuzu". 

Neyse lafı uzatmadan filmimizin konusundan bahsedelim. Manhattan’da son derece lüks bir hayatı olan, başarılı doktor bir kocası bulunan Desire Harper (Kathryn Morris), kocası Wade'in (Stephen Hogan) kendisini genç sevgilisi için terk etmesinin ardından sinir krizleri geçirir. Bu sinir krizleri, evsiz ve beş parasız kalmasını da sağlayacaktır. Zira bu sinir krizleri kocasına saldırmak ve tehdit etmeyi de beraberinde getirir. 

Üstelik tüm arkadaşları (ya da arkadaş sandıkları) da onu terk edince, Desire, çareyi küçük bir kasabada yaşayan babasının yanına taşınmakta bulur. Koca Manhattan'da yanında kalabileceği bir tek insan dahi bulunmamaktadır. 

Desire babasının pastanesinde öncelikle üniversitede eğitimini aldığı üzere, muhasebe konusunda ona yardım etmeye çalışırken, bir süre sonra aslında babasının işlerinin pek de parlak olmadığını fark eder. İşleri tekrar canlandırma çabaları sırasında, pasta yapmayı ne kadar sevdiğini fark eden Desire, bir süre sonra işleri pek de iyi gitmeyen dükkanı yeniden ayağa kaldırmaya çalışacaktır. 

Bu sırada yeni bir aşka yelken açmak da cabası. Babası için restorantlara ekmek götüren Desire, oldukça lüks bir restoranta gittiğinde Benny (Alastair Mackenzie) ile tanışır. Benny bu restorantın sahibidir. Kısa sürede aralarında aşk kıvılcımları görülür. 

Desire babasının pastanesinde çeşitli yenilikler yapar ve bu yeniliklerin birisi de küçük atıştırmalık pastalardır. Yolu bu küçük kasabaya düşen bir dergi yazarının bu muhteşem kekleri yazı konusu etmesi ise Desire'in ve pastanesinin reklamını yapar. İşler artık hızla değişmeye, güzelleşmeye başlamıştır. 

Gönlümüz, bu tarz filmlerin bir karesinde eski koca, eski arkadaşlar ya da baş karakterimize bir şekilde kötülüğü dokunanların da pişmanlıklarını görmek ister ya, o da oluyor merak etmeyin. 

Vakit geçirmelik, eğlenceli bir film.

The Sweeter Side of Life (2013) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder