The Martian Fragman ve Ön Bilgi


Pek çok açıdan beklentilerin yüksel olduğu bir bilim-kurgu kitap uyarlaması...

                                                                                  
Andy Weir'in 2012 yılında yayımlanan aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan The Martian filmi Kasım 2015 sonunda biz sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Drew Goddard tarafından senaryolaştırılan filmin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Ridley Scott oturmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Matt Damon, Kate Mara, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor ve Kristen Wiig gibi isimler yer almaktadır.

Yakın zamanda izlediğimiz Interstellar filminde yine Matt Damon tarafından canlandırılmış olan Dr. Mann karakterini andıran  Mark Watney'in başından geçenleri anlatacak olan filmin konusu kısaca şu şekildedir. Marsta gerçekleştirilen bir görev esnasında yakalandığı fırtına sonucunda ekibinden ayrı düşen astronot Mark Watney, tüm aramalara rağmen bulunamaz ve öldü kabul edilir. Ancak bir şekilde hayatta kalmayı başarmış olan Mark Watney, koskoca gezegende tek başınadır. Kalan bir parça erzağı ve kısıtlı imkanları ile yaşadığını dünyaya bildirmeye çalışan Mark Watney'in akıl almaz tecrübeler yaşayacaktır.
Hikayenin dayandığı kitabın pek çok ödül alması ve filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott'un yer alıyor olması, film ile ilgili beklentileri şimdiden çok yukarılara çıkarmış durumdadır.

Bir değişiklik olmazsa 27 Kasım 2015 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmin yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Fragman
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder