Sevimli Tehlikeli [2015]


Kendi hikayeni yazabilecek kadar cesaretin var mı acaba ?                                                      

                                                                                                                             
Kalbinin üstünde hayalindeki beyaz atlı prensin baş harflerini taşıdığını düşünerek büyüyen Rapunzel masalından çıkmış bir kız ve Robin Hood kadar maceracı bir erkek… Karşılaşmaları bir masal kadar güzel olsa da her şeyin güllük gülistanlık olduğuna karar vermek için acele etmeyin… Kötü bir adam ve ona yardım eden kötü bir kadın arkadan size el sallıyor olacak…

Dokunaklı, fantastik, romantik bir aşk filmi Sevimli Tehlikeli... Özcan Deniz’ in yönetmenliği üstlendiği bu filmde esas kız ve esas oğlan Ayça Ayşin Turan(Zeliş) ve Şükrü Özyıldız(Zarok). Türkan Kılıç(Necla) ve Taner Turan(Hakkı) ise filmin kötü karakterleri.



Zarok hırsızlık yaparak geçimini sağlayan bir serseridir. Zarok küçükken, bir bebeğin ailesinden kaçırılmasına yardım etmiştir ve o günden beri vicdan azabı çekmektedir. Tek yapmak istediği o kızı ailesine geri götürebilmektir. Diğer yandan kaçırılan kız Zeliş zengin bir ailenin kızı olmuştur. Hiç benimseyemediği bu hayatta günlerini ZÇ baş harflerindeki beyaz atlı prensini bulacağı günü bekleyerek geçirmektedir. Zeliş ve Zarok nihayet karşılaşır ve Sinderella, Rapunzel, Robin Hood gibi masallar geçidi başlar.


Film içinizi kıpır kıpır ederek sizi sıkmadan ilerleyen, müziğiyle sizi içine alan bir film. Müzik demişken film müziği Hint filmi Queen’ den alınmış. Özgün bir film müziği kullanılmış olmasını tercih ederek bu konudaki övgülerimi maalesef Queen’ e gönderiyorum. Oyunculuklarda Ayça Ayşin Turan Şükrü Özyıldız' ı geriden takip ediyor. Aksiyon sahnelerinin bir hayli çok olduğu filmde filmin baş karakterleriyle birlikte hep birilerinden kaçıyor gibi hissedeceksiniz.

Ailenizle izleyebileceğiniz eğlenceli bir film… İyi seyirler…

Orijinal Adı          : Sevimli Tehlike
Vizyon Tarihi       : 6 Şubat 2015
Yönetmen             : Özcan Deniz
Oyuncular             : Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, Türkan Kılıç, Cem Avnayim, Taner Turan
Süre                       : 113 Dakika
IMDB Puanı          : 6,9
Mazlum Puanı       : 7,5
Tür                         : Romantik, Komedi

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder