Penguins of Madagascar - Madagaskar Penguenleri [2014]


Rico, Kowalski, Private ve Skipper ile eğlenceli bir maceraya var mısınız?

                                                                             
İlk kez Madagaskar serisi ile tanıştığımız penguen dostlarımız Rico, Kowalski, Private ve Skipper bu sefer başrollerde yer aldıkları bir film ile karşımızda. Madagaskar serisinde yan rollerde gördüğümüz penguenler, sahip oldukları hınzır ve eğlenceli karakterleri ile kısa zamanda çok büyük birer fenomen haline dönüştüler. Önce aynı isimde bir çizgi diziye konu olan bu muhteşem dörtlü, şimdi de eğlenceli bir film ile seyirci ile buluştu.

Neyse lafı fazla uzatmadan filmin konusundan bahsedelim. Aslında iyi birer ajan olan Rico, Kowalski, Private ve Skipper, ismi Kuzey Yıldızı olan gizli bir teşkilatta göreve başlarlar. Penguen dostlarımız ile Kuzey Yıldızı teşkilatı bir an önce güçlerini birleştirip dünyayı yok etmek için hain planlar peşinde olan korkunç Dr. Octavius Brine'ı durdurması gerekmektedir. Bakalım bu görevde başarılı olabilecekler mi peki ? İzleyip görelim.

Bu film ile birlikte, penguen dostlarımızın bilinmeyen geçmişlerini seyirciye anlatmak amacıyla onların çocukluklarına bir yolculuk yapıyoruz. Küçüklüklerinde yaşadıkları ile şimdiki zaman arasında sağlam bir bağ kuran film bu yönüyle çok iyi bir iş başarıyor. Bunlara ilaveten eğlenceli ve heyecanlı hikaye anlatımı ve bu başarılı hikaye anlatımının sağlam bir ajan filmi ile harmanlanması, filmin başarısının anahtarıdır düşüncesindeyim. Hikaye anlatımındaki başarı ile hem küçüklere hem de büyüklere hitap eder bir film olmuştur.

Benedict Cumberbatch, John Malkovich ve Ken Jeong gibi tanınmış isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı bu filmi ailecek oturup izlemenizi tavsiye ederim.

Penguins of Madagascar (2014) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder