New Years Eve - Yılbaşı Gecesi [2011]

Yeni yıl; yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni mutluluklar!

Yeni bir yıla girmek insanlarda farklı farklı duygular uyandırır. Din, dil, ırk, renk, cinsiyet vb ayırmaksızın herkes için farklı şeyler ifade eder. Ne düşünürseniz düşünün ancak yeni yılın insanlara umut ve yenilik aşıladığı kaçınılmaz bir gerçektir düşüncesindeyim.

Bir çok Hollywood yıldızını barındıran Yılbaşı Gecesi filmi, herkesin hikayesini anlatmaya çalışması dolayısı ile kısacık zamana sıcacık hikayeler sığdırması ile gayet başarılı bir çalışma olmuş. Genelde böyle büyük oyuncu portföylü filmlerde, oyunculara o kadar güvenilir ki, hikaye o kadar önemsenmez. Bu da sevimsiz ve samimiyetsiz bir film oluşturur. Ancak bu film onlardan değil.

Yılbaşı gecesinde Paul’un ( Zach Efron ) neredeyse annesi yaşındaki Ingrid ile vakit geçirmesi ve ona listesini tamamlamakta yardım etmesi, hemşire Aimee’nin ( Halle Berry ) ölümü bekleyen hasta Stan’in ( Robert De Niro ) başucunda geceyi geçirmesi, yılbaşı organizasyonunda mutfaktan sorumlu Laura ( Katherine Heigl ) ile ünlü şarkıcı Jensen’in (Jon Bon Jovi) inişli çıkışlı ilişkisi, Jensen’in ardında back vokal yapacak olan ancak asansörde, yılbaşına inanmayan musevi Randy ( Ashton Kutcher ) ile mahsur kalan Elise’nin ( Lea Michele ) yakınlaşması, birbirlerini 1 yıl önceki yılbaşı gecesinde görmüş, kim olduklarını dahi bilmeyen, ancak bir sonraki yıl aynı akşam buluşmak üzere sözleşen Sam ( Josh Duhamel ) ve Kim’in ( Sarah Jessica Parker ) son anda da olsa buluşmayı başarmaları, vs vs vs.. hepsi gayet eğlenceliydi. 

Farklı farklı hayatlar üzerinden yeni yılın getirdiği umut ve mutluluğu anlatması bakımından son derece sağlam bir filmdir. 

Ailecek hoş vakit geçirmek için izlemeye değer. Tavsiye ederim.

New Year's Eve (2011) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder