London Has Fallen Fragman ve Ön Bilgi


Mike Banning bu sefer de Londra'nın altını üstüne getiriyor
                                                                                       
Gerard Butler'ın canlandırmış olduğu Mike Banning karakteri ile ilk kez 2013 yılında vizyona giren ve Beyaz Saray'a yapılan bir terör saldırısını konu alan Olympus Has Fallen / Kod Adı: Olympus filmi ile tanışmıştık. İşte bu filmin devam filmi olan London Has Fallen ise 2016 yılının Ocak ayında biz sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin adından da anlaşılacağı üzere hikayemiz Amerikan sınırlarından çıkıp İngiltere'ye uzanıyor.

Yönetmenliğini İranlı yönetmen Babak Najafi'nin yaptığı filmin açıklanan konusu kısaca şu şekilde. İngiltere başbakanının esrarengiz ölümü üzerine tüm Dünya liderleri cenaze törenine katılmak üzere Londra'ya gelir. Ancak bu cenaze töreni, Dünyanın önde gelen liderlerini aynı anda öldürmek ve Dünya geleceğini karartmak için büyük bir komploya dönüşecektir. Amerikan başkanının özel koruması Mike Banning ise bu komployu engellemek için yine amansız bir mücadelenin içine girecektir.

Gerard Butler, Aaron Eckhart ve Morgan Freeman'dan oluşan oyuncu kadrosunu korumayı başaran ikinci film de konu olarak çok bir şey vaat etmese de aksiyon olarak beklentiyi karşılayacak gibi görünüyor. Gerçi konu olarak da önyargılı olmamak gerekir düşüncesindeyim. Neyse şu aşamada ne desek boş gibi. Kısaca bekleyip görmek gerekir.

22 Ocak 2016'da Amerika'da vizyona girecek filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netleşmemiştir. Bu durumla ilgili gelişmeler de ileride sizlerle paylaşılacaktır.

Filmin yayınlanmış olan fragmanına aşağıdan erişebilirsiniz.

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder