Casuslar Köprüsü Önbilgi ve Fragman


Soğuk savaş yıllarını konu alan bir dram-gerilim filmi

                                                                                                                                                                 
Senaryosunu Matt Charman ile birlikte Joel ve Ethan Coen kardeşlerin beraber yazmış olduğu ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün yaptığı Bridge of Spies filmi ülkemizde Casuslar Köprüsü adıyla 16 Ekim 2015 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Filmin başrollerinde, Steven Spielberg ile birlikte pek çok projede yer almış olan Tom Hanks yer alıyor. Filmde Tom Hanks ile birlikte Alan Alda, Amy Ryan, Austin Stowell ve Sebastian Koch gibi isimler de yer almaktadır.

Filmin konusu ise kısaca şu şekildedir. Amerika ve Sovyetler Birliği arasında süregelen soğuk savaş yıllarında Amerikalı bir pilotun Sovyetler Birliğinde gözaltına alınmasıyla birlikte CIA harekete geçmek zorunda kalır. CIA, Brooklynli bir avukat olan James Donovan'ı, Sovyetler Birliği ile yapılması planlanan anlaşma görüşmelerini yürütmesi için göreve alır. James Donovan ise bir anda kendisini soğuk savaşın tam ortasında bulacaktır.

Yönetmen, senaryo yazarları ve başrol oyuncusu ile beklentilerin yüksek olduğu filmi izlemek için ekim ayının gelmesini beklemek gerekecek.

Şimdilik filmin yayınlanmış olan son fragmanı ile yetinmek zorundasınız.
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder