Minions - Minyonlar

Minyonlar, 4 Eylül 2015 tarihinde biz sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki ya siz hazır mısınız?

İlk kez "Çılgın Hırsız 1" filmi ile karşımıza çıkan Minyonları çok sevmiştik. Hatta benim için Çılgın Hırsız 1 filminin başarısındaki anahtar nokta Minyonlar karakterlerinin varlığıdır. Daha sonra "Çılgın Hırsız 2" filmi ile Minyonlar hikayesine kaldığı yerden devam etmiştik.

Çılgın Hırsız filmlerinde ana tema Minyonlar üzerine değildi. Tamam efendilerine hizmet ederken kendilerini sık sık görüyorduk. Çılgın Hırsız ile bu kadar sevilmeleri ve sonrasında iyi bir pazarlama aracı olarak kullanılmaları sebebiyle doğrudan Minyonlar üzerine bir film çekilmesi de kaçınılmaz olmuştur. İşte ülkemizde 4 Eylül 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak olan film ile Minyonların geçmişlerine ve kendi hikayelerine şahit olacağız.

Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; zamanın başlangıcından beri var olan Minyonların hayatta tek bir amacı vardır. O da kötü bir efendiye hizmet etmek. Bu uğurda zaman içinde Dinozorlardan Firavuna, Drakuladan Napolyon'a uzanan pek çok kişiye hizmet etmişlerdir. Ancak zamanla hizmet ettikleri efendilerin ölmesi ve sonrasında hizmet edecek yeni bir efendi bulamayınca Antartika'da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonların kaderi 1960'lı yıllarda değişir. Stuart, Kevin ve Bob isimli üç Minyon'un New York'a gitmesi ve orada Dünyanın ilk süper-kötü kadın karakteri Scarlet Overkill tarafından işe alınmaları ile olaylar gelişecektir.

Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton ve Pierre Coffin gibi isimlerin sesleriyle can verecekleri Minyonlar, 2015 yılının Eylül ayında bizlerle olacak.

Çılgın Hırsız filmleri hikayesinin öncesinin anlatılacağı bir film olarak karşımıza çıkan Minyonlar filmi, bizlere yine eğlenceli vakit geçirtecekmiş gibi uzaktan göz kırpmaya başladı. Bekleyip göreceğiz.

Orijinal Adı          : Minions
Vizyon Tarihi       : 4 Eylül 2015
Yönetmen             : Kyle Balda, Pierre Coffin
Senaryo                 : Brian Lynch
Oyuncular             : Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Pierre Coffin
Süre                       : 104 Dakika
Tür                         : Animasyon, Aile, Komedi
Yapım Şirketi         : Illumination Entertainment

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder