Johnny English Reborn [2011]


2006 yılında Mozambik görevinde çuvallayan Johnny English MI7 den kovulur. Tibet'te bir manastırda inzivaya çekilen Johnny Englih, MI7 tarafından, Çin Başbakanına yapılacak olan bir suikastı engellemek için yeniden göreve çağrılır. Johnny English'in bu komployu açığa çıkarmak ve suikastı engellemek için çifte ajanlarla, katil temizlikçilerle ve kötü şansıyla savaşmak zorundadır.

Sekiz yıl aradan sonra gelen bu devam filminde, daha çok aksiyon ve çok daha fazla komedi bulacaksınız. Gerçekten de ilk filme göre çok daha derin ve sağlam bir konuya sahip olan bu filmde aksiyona ve komediye doyacaksınız. İlk film daha ziyade absürt komedi tarzında çekilmiştir desek yanlış olmaz. Ancak bu devam filmine sağlam bir aksiyon-macera filmi diyebilirim; tabi aralara bol bol komedi sıkıştırılmış olduğunu da unutmamak şartıyla. Sıkılmadan, filmin sonuna kadar suratınızda sürekli bir gülümseme haliyle filmi izliyorsunuz. Bazı sahneler var ki ( özellikle bir toplantı sahnesi ) gülme krizi geçirmemeniz elde değil.  

Kısacası son zamanlarda gülmeye ihtiyacınız varsa; ilk filmin başarısını çok daha ileriye götürmüş olan bu devam filmini de izlemenizi tavsiye ediyorum.

Johnny English Reborn (2011) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder