Blade: Trinity - Blade 3 [2004]


Blade serisinin final bölümünde, finale yakışır bir düşman bizleri bekliyor; ilk vampir DRACULA.

Bu zamana kadar binden fazla vampir avlamış olan Blade (Wesley Snipes), vampir dünyasının en büyük düşmanıdır. Diğer taraftan vampirler de Blade'i alt etmenin yollarını aramaktadırlar. Vampirlerin ilk planı Blade'i bir suçlu olarak FBI'a yakalatmaktır. Ancak asıl plan çok daha büyüktür. Zira vampirler, Blade'i öldürmesi için ilk vampir olan Dracula'yı (Dominic Purcell)bulup uyandırmanın peşindedir. Uzun yıllar yapılan aramalar sonucunda Suriye çöllerinde Dracula'yı bulan vampirler, asıl planlarını hayata geçirmişlerdir. Kısacası her şey Blade'in aleyhine gelişmektedir. Tüm bunlar yaşanırken FBI da Blade'in yerini bulur. FBI baskınında can dostu Whistler'ı kaybeden Blade, vampirler ile olan savaşında tek başına kaldığını düşünmektedir. Ancak yardım hiç beklenmedik bir zamanda gelir. Hannibal King (Ryan Reynolds) ve Abigail Whistler (Jessica Biel) önderliğindeki bir grup vampir avcısı Blade'in yardımına koşmuştur. Artık yeni ekip arkadaşları ile birlikte Blade, en büyük savaşını Dracula'ya karşı vermek üzeredir. Ancak bu sefer düşman, hiç görmedikleri kadar güçlüdür.

Ünlü ve popüler isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve Dracula odaklı hikayesi ile serinin en iyi filmi olmasını beklediğiniz Blade Trinity, maalesef kötü hikaye kurgusu, çok daha kötü görsel efektleri ve yanlış tercihler ile bu beklentiyi karşılamanın çok uzağındadır diyebilirim. Jessica Biel ve Ryan Reynolds'un hikayeye dahil edilmesi yerinde bir tercih olmuştur düşüncesindeyim. Ancak Dracula karakterinin kötü kurgulanmış olması, ayrıca Dominic Purcell'in, canlandırdığı Dracula karakteri ile olan uyum sorunu, filmini bir hayli puan kaybetmesine neden olmuştur. Aksiyon sahneleri doyurucu olsa da zaman zaman görsel efektler çok gözü yormaktadır.

Sonuç olarak Blade serisinin en zayıf halkası olduğunu düşündüğüm final bölümünü, seriyi tamamlamak adına izlemek gerekir. Ancak beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın derim.


Blade: Trinity (2004) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder