The Other Woman - Öteki Kadın [2014]


Aynı adam tarafından aldatılan üç kadının trajikomik ve bir o kadar da eğlenceli hikayesinin anlatıldığı "The Other Woman - Öteki Kadın" filminin başrollerinde Cameron Diaz, Leslie Mann ve Kate Upton yer almakta.

Başarılı avukat Carly Whitten ( Cameron Diaz ), yeni sevgilisi Mark ( Nikolaj Coster-Waldau ) ile mutlu bir ilişki yaşamaktadır. Mark, Carly için adeta mükemmel erkektir. Ancak Carly, Mark'ın evli olduğunu tesadüfen öğrenir ve Mark ile görüşmeyi keser. Fakat bir kere, Mark'ın karısı Kate ( Leslie Mann ) ile karşılaşmıştır. Aynı adam tarafından mağdur edilen bu iki kadın, kısa sürede arkadaş olacaktır. Kate, kocasından boşanıp boşanmama konusunda kararsızlık yaşarken, Mark'ın birlikte olduğu üçüncü kadın, Amber ( Kate Upton ) da olaya dahil olur. Aynı erkek tarafından aldatılan üç kadın, kısa zamanda sıkı dost olurlar. Üç kafadar, güçlerini birleştirerek Mark'tan intikam almanın planlarını kurmaya başlarlar. Artık Mark için zor günler kapıdadır. Sonuçta intikam soğuk yenen bir yemektir. 

Hikaye olarak klasik bir hikaye üzerine kurulmuş olan film ağır başlamakta ve sıkıcı ilerlemektedir. Ancak aldatılan tüm kadınların bir araya gelmesi ile birlikte filmin hareketlendiğini ve son derece eğlenceli bir yapıya büründüğünü belirtmek isterim. Cameron Diaz, Leslie Mann ve Kate Upton'ın birbirleri ile olan uyumu ve sinerjileri, filmin başarısını bir kaç adım ileri taşıdığını rahatlıkla söyleyebilirim.

İtiraf etmeliyim ki filme başlamadan önce Kate Upton'ın oyunculuğu ile ilgili ön yargılarım vardı. Kendisinin bir iki sahnede, konuşmadan, arz-ı endam edeceğini düşünmüş olsam da filmi izledikten sonra bu düşüncelerimin tamamının haksız olduğunu görmüş bulunmaktayım. Ünlü modelin, kendisinden beklenilenin çok üstünde bir iş çıkardığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Sonuç olarak eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız. The Other Woman - Öteki Kadın sizin için iyi bir tercih olacaktır.



The Other Woman (2014) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder