Paul Blart: Mall Cop 2 - Paul Blart: Sakar Polis 2 - Mayıs 2015 Vizyonda


Güvenlik tatil nedir bilmez ve görev çağırdığında Paul Blart her zaman harekete hazırdır
                                                                                                
Kevin James, son zamanlarda en çok güldüğüm oyuncuların başında gelmektedir. İri cüssesine rağmen hareketli, sakar ve bir o kadar da cesur rollerin hakkını veren nadir oyunculardan biridir. Kendisini ilk kez Will Smith'in başrollerinde oynadığı "Hitch / Aşk Doktoru" filminde izlemiştim. Daha sonrasında ise hemen hemen tüm filmlerini izledim diyebilirim. Neyse konuyu fazla dağıtmadan filmimize gelelim.

2009 yılında vizyona girmiş olan ve polis olmak isterken sahip olduğu hastalıklar nedeniyle sadece güvenlik görevlisi olabilmiş olan Paul Blart'ın komik hikayesinin anlatıldığı "Paul Blart: Mall Cop / Paul Blart: Sakar Polis" filminin devamı bu sene vizyona girmek üzere.

Filmin açıklanan hikayesinden bahsetmek gerekirse; İlk filmin yaşandığı olayların üzerinden altı yıl geçmiştir. Altı yıllık başarılı iş hayatından sonra Paul Blart, hakkı olan bir tatile çıkar. Koleje yeni başlayacak olan kızı ile birlikte eğlenceli vakit geçirmek için Vegas'a giden Paul Blart'ın başı yine dertten kurtulmayacaktır. Zira güvenlik işi tatil nedir bilmez ve görev çağırdığında Paul Blart her zaman hazırdır.

Olayların Vegas'a taşınması ile birlikte eğlencenin de katlanarak artacağı düşüncesindeyim. İlk filmdeki Kevin James performansını ve mekanın alıveriş merkezinden Vegas şehrine yayıldığını düşündüğümde yaşanacakları tahmin bile edemiyorum. Ayrıca filmin yazar kadrosunda Kevin James'in de olduğunu ve bu filmin ilk filmin başarısını katlayacağı düşüncesindeyim.

Neyse 29 Mayıs 2015 tarihine ne kaldı. Bekleyip görelim.

Orijinal Adı            : Paul Blart: Mall Cop 2
Vizyon Tarihi         : 29 Mayıs 2015
Yönetmen               : Andy Fickman
Oyuncular               : Kevin James, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui, Daniella Alonso, Neal McDonough
Tür                          : Aksiyon, Komedi

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder