I Love You, Man - Adamım Benim [2009]

Evlilik arifesi yine bir komedi filmine konu oluyor..

                                                                                   
Evlenme arifesi, düğün hazırlıkları ve bekarlığa veda partisi gibi düğün temeli üzerine kurulmuş pek çok komedi filmi izlemişsinizdir. I Love You, Man / Adamım Benim filmi de düğün hikayesi üzerine kurulmuş eğlenceli bir film.

Emlak satış uzmanı olan Peter Klaven ( Paul Rudd ), hayatının kadınını bulmuş ve evlenmek teklif etmiştir. Evlilik hazırlıkları başlamıştır. Bu arada Peter, bayan iş arkadaşları ile müstakbel eşi ile ve müstakbel eşinin kız arkadaşları ile mükemmel şekilde anlaşan, kısacası kadın ruhundan anlayan nazik bir adamdır. Ancak düğün yaklaştığında fark ettiği üzere sağdıcı olacak hiç bir yakın erkek arkadaşı yoktur. Hatta erkeklerle doğru düzgün muhabbet edememektedir. Diğer taraftan nişanlısının altı tane nedimesi ve bir tane de baş nedimesi vardır. Peter, ailesinin ve nişanlısının baskıları ile düğüne kadar bir erkek arkadaş edinme çabası içine girmiştir. Bir kaç yanlış denemeden sonra Sidney ( Jason Segel ) isminde bir arkadaş edinir. Kısa sürede Peter ve Sidney çok iyi anlaşmaya başlar. Ancak bu arkadaşlık zamanla nişanlısı ile arasının açılmasına neden olacaktır. Bakalım Peter, arkadaşı ve nişanlısı arasında bir denge kurmayı başarabilecek midir?

Son derece eğlenceli bir anlatımı olan zaman zaman insanın yüzünü güldürmeyi başaran komik bir film ile karşı

karşıyayız. Peter'in arkadaş edinme çabaları daha doğrusu hüsranla sonuçlanan buluşmaları, erkek muhabbetine girememesi filmin en komik sahnelerini oluşturmaktadır.

Diğer taraftan Paul Rudd ve Jason Segel'in iyi bir ikili olduğunu ve bu ikili arasındaki uyum ve enerjinin filmin başarısını perçinlediğini söyleyebilirim.

Sonuç olarak eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız Adamım Benim filmi sizler için iyi bir tercih olabilir.

I Love You, Man (2009) on IMDb

Fragman
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder