Baywatch - Sahil Güvenlik [2017]

David Hasselhoff ve Pamela Anderson'ın başrollerinde yer aldığı ve 90'lı yıllara ( 1989 - 2001 arasından tam 11 sezon yayınlanmıştır ) damgasını vurmuş olan Sahil Güvenlik dizisini duymayan yoktur herhalde. İşte Mitch Buchannon ve sahil güvenlik ekibi, yaklaşık 20 yıllık bir aranın ardından bu sefer de beyaz perdede boy gösteriyor.

Neyse lafı fazla uzatmadan gelelim filmimizin konusuna. Emerald Körfezinin yerel halk kahramanı Teğmen Mitch Buchannon ( Dwayne Johnson ) bir yandan yeni cankurtaran adaylarını hizaya sokmaya çalışırken bir yandan da sahilini güvende tutmanın derdindedir. Tüm işlerin yolunda gittiği bir zamanda karaya vuran uyuşturucu torbaları işleri karıştıracaktır. Olayı araştırmaya çalışan sahil güvenlik ekibinin dertleri de giderek artmaktadır. Zira artık sahile uyuşturucunun yanında aralarında politikacıların da olduğu cesetler vurmaya başlayacaktır. Olayların arkasında bölgenin en zengin kadını olan Victoria Leeds'in ( Priyanka Chopra ) olduğunu düşünen Mitch ve arkadaşları, bu olayları aydınlatmak için amansız bir mücadelenin içine gireceklerdir. 

Sıcaktan bunaldığımız şu günlerde içinizi serinletecek bir film arıyorsanız bu film tam da size göre diyebilirim. Zira seyircisinin kafasını fazla yormadan güzel manzaralar (!) eşliğinde eğlenceli bir aksiyon vadeden film, üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor diyebilirim. Basit hikayesi, diziye yapılan nostaljik göndermeleri ve ciddi bir iş yapma derdinde olmaması filmin en büyük artıları olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle David Hasselhoff ve Pamela Anderson'ı yeniden Sahil Güvenlik çatısı altında görmek insanı geçmişe götürmeye yetiyor diyebilirim. 

Kısacası kafa dağıtmak için bire bir. İzleyin pişman olmazsınız. 


Baywatch (2017) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder