True Detective İkinci Sezon


Efsanenin ikinci sezonu Haziran 2015'te seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor...
                                                                                                  
Nic Pizzolatto tarafından yaratılan ve başrollerinde  Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın yer aldığı True Detective dizisi, 2014 yılına adeta damgası vurdu. Pek çok televizyon izleyicisi tarafından, son yılların en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen True Detective, 2015 yılı Haziran ayında ikinci sezonu ile yeniden seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

İkinci sezonu ile oyuncu kadrosu baştan aşağı değişen dizide bu sezon Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams  ve Taylor Kitsch gibi isimleri izleyeceğiz. Ayrıca ikinci sezonda yönetmen koltuğunda Cary Fukunaga'da yer almayacak. Diğer taraftan paylaşılan bilgilere göre, ikinci sezonun hikayesi de California'da geçecek.

Bu kadar köklü değişikliler ile dizinin ikinci sezonunun nasıl olacağını şimdiden çok merak ediyorum. Zira Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın mükemmel oyunculukları, Louisiana eyaletinin kasvetli yapısı ve yönetmen Cary Fukunaga'nın usta işi dokunuşları, dizinin başarısının anahtarı olduğu düşüncesindeyim.

Bakalım bu kadar değişiklik, dizinin müdavimlerince nasıl karşılanacak. Bu sorunun cevabını verebilmek için şimdilik 21 Haziran 2015 tarihini beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Bu arada dizinin ikinci sezonunun yayınlanan ilk fragmanına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder