San Andreas Filmi İlk Fragmanı


İsmini duyunca oyun sanmayın, oyun değil bir felaket filmi... 29 Mayısta sizlerle

San Andreas denildiğinde pek çok kişinin aklına eminim ki ünlü bilgisayar oyunu olan GTA gelecektir. Ancak maalesef bu filmin oyun ile hiç bir alakası yok. Maalesef diyorum çünkü söz konusu oyun, hikaye olarak efsanevi bir filme ilham verebilir düşüncesindeyim. Neyse ilerleyen zamanlarda oyunun film uyarlaması gelir inşallah.

San Andreas, Kuzey Amerika'da Pasific Okyanusu sınırına paralel şekilde uzanan ve yaklaşık uzunluğu 1050 km olan aktif bir fay hattının ismidir. Bu fay hattı bu zamana kadar Kuzey Amerika'da gerçekleşen büyük depremlerin sorumlusudur.

San Andreas filminde ise Kaliforniya'da gerçekleşen büyük deprem felaketinin ardından kurtarma timinde yer alan helikopter pilotu Ray'in ( Dwayne The Rock Johnson ) başından geçenler anlatılacaktır. Doğal felaket konusu üzerine bu zamana kadar pek çok film çekilmiştir. Bu sebeple bu tarz filmlerin başarılı olabilmeleri için önceki filmlerden farklı bir şeyler ortaya koymaları gerekmektedir düşüncesindeyim. 

Filmde Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Carla Gugino, Paul Giamatti, Will Yun Lee ve Kylie Minogue gibi isimler de yer alacaktır.

29 Mayıs 2015 tarihinde vizyona girecek olan film sağlam oyuncu kadrosu ile beklentileri yüksek tutsa da bakalım bu beklentileri karşılayabilecek bir hikayeye sahip olabilecek mi ? Bekleyip görmek gerekecek.

Orijinal Adı        : San Andreas
Vizyon Tarihi     : 29 Mayıs 2015
Yönetmen           : Brad Peyton
Oyuncular        : Dwayne The Rock Johnson, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Carla Gugino, Paul Giamatti, Will Yun Lee ve Kylie Minogue
Tür                       : Aksiyon, Drama, Gerilim

Fragman.. 
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder