Niyazi Gül Dört Nala Fragman

Ata Demirer'in sevilen tiplemesi Niyazi Gül 8 Mayıs 2015'te sinemaseverler ile buluşacak.
                                            
İlk kez 2000'li yılların başında Ata Demirer'in "Korsan TV" adlı televizyon programında tanıştığımız Veteriner Hekim Niyazi Gül karakteri, bu sefer de sinema sahnesinde biz izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Hakan Algül'ün yönetmenliğini yaptığı filmde Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen ve Ayşe Nil Şamlıoğlu gibi birbirinden önemli isimler rol alıyor.
Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Kahramanımız Niyazi Gül, bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini bulmak için araştırmalar yapmaktadır. Bu arada sahip oldukları atlarını yarışlara sokmaya karar veren aşıklar Rıza ve Sultan da Niyazi Gül'ün mucizevi formülünün peşine düşmüşlerdir. Olaylar da bu hikaye üzerine gelişir.

Oyuncu kadrosu ve şimdilik paylaşılan fragmanı ile büyük beklenti yaratan film, inşallah bu beklentileri karşılar. Zira fragmanı izlediğinizde kahkahalarla gülmemek elde değil. Bu arada komik sahneler fragmanda yayınlananlardan ibaret değildir temennisi ile fragmanı sizlerle paylaşıyorum.

Bu arada film 8 Mayıs 2015 tarihinde seyirci ile buluşacak.

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder