Fantastik Dörtlü Fragman ve Ön Bilgi


Kadro değişmiş olsa da filmin kaderi değişmeyecekmiş gibi geliyor. Bekleyelim ve görelim..                                                         

Bundan önce çekilmiş olan ilk iki Fantastik Dörtlü filmlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından bir daha bu kahramanlarla ilgili film çekilmez düşüncesindeydim. Ancak yapımcı şirket, seriyi durdurmak yerine sil baştan yeniden çekmeye karar vermiş durumda. Zira tüm oyuncu kadrosu ve hikaye değiştirilerek yeni bir Fantastik Dörtlü hikayesi oluşturulmuştur.
Miles Teller ( Mr. Fantastic ),  Kate Mara ( The Invisible Woman ), Jamie Bell ( The Thing ) ve Michael B. Jordan ( The Human Torch ) gibi oyuncu kadrosuna sahip film ülkemizde 7 Ağustos 2015 tarihinde vizyonda olacak.
Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Işınlanma üzerine çalışan dört genç bilimadamı, bu deneyler sonucunda ( işler kötü gider veya çok iyi gider bakış açısına göre değişir ) süper güçlere sahip olurlar. Bu arada tüm Dünyayı tehdit eden süper bir gücün ( Dr. Doom ) ortaya çıkmasıyla bu dört genç bilimadamının, sahip oldukları süper güçleri kullanması ve Dünyayı kurtarması gerekecektir.
Filmde oyuncu kadrosu ve Fantastik Dörtlü'nün oluşumu değişmiş gibi görünse de ilk iki filmden çok da farklı olmayacağı düşüncesi ağır basmaktadır. Filmle ilgili çok büyük bir beklentim olmasa da sonuçta çok da önyargılı olmamak gerekir. Bekleyip görelim.
Orijinal Adı            : Fantastic Four
Vizyon Tarihi         : 7 Ağustos 2015
Yönetmen               : Josh Trank
Oyuncular               : Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Michael B. Jordan, Toby Kebbell
Tür                          : Aksiyon, Bilim-Kurgu

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder