Cake - Pastayı Kim Kesecek? [2005]


Günün stresini geride bırakmak için eğlenceli ve romantik bir film arıyorsanız Heather Graham ve David Sutcliffe'in başrollerini paylaştığı "Cake/Pastayı Kim Kesecek?" filmi sizler için doğru bir tercih olacaktır.

Filmin konusu kısaca şu şekilde. Pippa McGee (Heather Graham) gezi yazarıdır ve arkadaşının düğününde nedimelik yaptıktan sonra, yorgun argın evine döner. Düğünden sonra sert bir yayıncı olan babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Hastaneye onu ziyarete gittiğinde babası ondan bir iyilik ister. Ülkenin en çok satan dergilerinden birinin başına geçmek fikri Pippa'nın çok hoşuna gitse de, derginin konusu siyasi ya da gezi değil de EVLİLİK dergisi olunca hayalleri suya düşer. Zira kendisinin evlilik, gelinlik, hazırlık ve diğer tüm zırvalıklarla uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. Dergi çalışanlarının da sürekli olarak bekar olduğunu hatırlatması başarma azmini tetiklemektedir. Ancak babasının ona akıl hocalığı yapması için seçtiği kişi Ian (David Sutcliffe) arkadaşının düğününde sarhoşken asıldığı adam olunca bu işler daha da zora girecektir. Bakalım Pippa bu işin üstesinden gelecek ve babasını hayal kırıklığına uğratmaktan kurtulabilecek midir? 

IMDB çok yüksek puan vermese de romantik komedi dalında bence gayet güzel ve eğlenceli bir filmdi. Heather Graham zaten bu tür filmlerin kızıdır ve bence genel olarak gayet de başarılıdır. Bu filmde de aynı fikirdeyim. David Sutcliffe'i de gayet başarılı buldum. Oyunculuklar iyiydi ve başarılı bir romantizm vardı. Yani tavsiye edilir mahiyette efenim. Puana aldanmayın, izleyin derim.

Cake (2005) on IMDb


Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum :

  1. hanı fılm nerde? fragman var ama fılm yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemizde sadece filmlerle ilgili yorum ve tavsiyeler yer almaktadır. Telif hakları gereğince sitemizden film yayınlamamız mümkün değildir.

      Sil