Yok Artık [2015]


Ayaküstü kaç tane hikaye anlatabilirsiniz?

Cevabı, Yok Artık!'da.

Fikret ( Erkan Kolçak Köstendil ) İstanbul'da taksicilik yapmaktadır. Dolayısı ile her türden insanla karşılaşmakta, hikayelerini dinlemektedir. Yok Artık filmi, bu hikayeler üzerine kurulu bir film olmuş. 

Fikret, çok sevdiği karısı Ebru'ya ( Ceren Moray ) tüm gün başından geçenleri anlatmaktadır. Masum bir yalanla başına iş açan amcaoğlu Semih ( Çağlar Çorumlu ), kızı kaçırılan ve onu kurtarmak için fidyecilerle uğraşan Cem ( Murat Akkoyunlu ), ehliyet almaya çalışan Asuman ( Şebnem Bozoklu ), iki aşk arasında kalıp sevgilisinden ayrılmaya çalışan Faruk ( Serkan Keskin ), hafızasını kaybeden sevgilisi Ahmet'in ( Necip Memili ) hafızasını tekrar kazandırmaya çabalayan Ceyda ( Demet Evgar ) bunlardan bazılarıdır. Tüm hikayeler bir araya gelince komik bir film çıkmış ortaya. Sürprizbozan vermek gibi olması ama 'Olağan Şüpheliler' filmine de yapılan göndermeler gayet hoş olmuş. 

Oyunculuklar gayet başarılı. Hiç bir oyuncunun aşırıya kaçan ya da göze batan, rahatsız edici tavrı yok. Yalnız argoyu daha az tutmuş olsalardı daha iyi olabilirdi. Arada olduğunda göze batmayan argo aşırıya kaçtığında rahatsız edebiliyor. 

Bu kadar usta ve komik oyuncu bir araya gelince insan daha fazlasını bekliyor. Ama genel olarak eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için iyi bir film ortaya çıkmış. İzleyin derim, pişman olmazsınız.

Ebru Karaca NAR


Yok Artik (2015) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder