Smokin Aces - Tehlikeli Aslar [2007]


Geniş oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi ile temposu hiç düşmeyen "Smokin' Aces - Tehlikeli Aslar" filmi, izleyici için eğlenceli dakikalar vaat ediyor.

Las Vegas'ın en ünlü şovmenlerinden biri olan Buddy "Aces" Israel ( Jeremy Piven ), ülkenin en önde gelen suç liderlerinden biri olan Primo Sparazza'ya ( Joseph Ruskin ) olan yakınlığı ile de tanınmaktadır. FBI'ın uzun süredir takip ettiği mafya liderinin yakalanması için Buddy'nin itirafçılığı yetecektir. Buddy'nin FBI ile anlaşmaya çalışması kısa sürede duyulacak ve bir anda herkesin hedefi haline gelecektir. Buddy'nin başına konulan ödül, pek çok kiralık katilin ilgisini çekecektir. FBI ise Buddy ile anlaşmak ve O'nu hayatta tutmak için büyük bir savaş vermek zorunda kalacaktır. 

Aslına bakacak olursanız, pek çok farklı grubun Buddy "Aces" Israel'i öldürmek üzere bir otelde karşılaşmaları gibi basit bir hikaye üzerine inşa edilmiş olan film, bu basit hikayeyi tabiri caizse çorbaya çevirerek biz izleyicilere aktarmaktadır. Başlarda biraz kafa karıştırsa da hikayenin ilerlemesi ile birlikte pek çok şey aydınlanacaktır. Temponun iyi ayarlanması ve aksiyon sahnelerinin başarısı sayesinde filmi beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Bence tahmin edilebilir olsa da filmin finali başarılı sayılır.

Ryan Reynolds, Ray Liotta, Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys, Chris Pine, Jason Bateman ve Matthew Fox gibi önemli isimleri bir araya getirmesi de filme olan beklentileri arttırmıştır. Filmin beğendiğim bir diğer noktası da bu kadar önemli ismi bir araya toplamış olmasına rağmen net bir başrol oyuncusunun olmamasıdır. Bu durum da filme ayrı bir hava katmıştır düşüncesindeyim. Ancak yine de bu kadroya rağmen bir şeylerin eksik kaldığı, bu kadroyla çok daha iyi bir film ortaya çıkarılabilirmiş hissiyatı bende ağır basmaktadır.

Sonuç olarak eğlenceli bir aksiyon-suç filmi izlemek istiyorsanız "Smokin' Aces - Tehlikeli Aslar" filmi sizler için iyi bir tercih olacaktır. İzlemediyseniz tavsiye ederim. 

Smokin' Aces (2006) on IMDb

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder