Suicide Squad İlk Fragman ve Ön Bilgi


Comic-Con 2015'te bombalar ardı ardına patlıyor
                                                                               
Çizgi roman dünyası, sinema sektörü için adeta sınırsız bir kaynak yaratıyor. İşte 1970'ten beri San Diego'da düzenlenen çizgi roman fuarı olan Comic-Con, bu sene çizgi roman uyarlaması filmlerle adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Fuarda yayınlamış olduğu "Batman v Superman" fragmanı ile Comic-Con'a damgasını vuran Warner Bros, işi burada bırakma niyetinde değil. Zira 2016 yılında bizlerle buluşacak olan  "Suicide Squad" filminin ilk fragmanı da bu fuarda bizlerle paylaşıldı.

DC Comics'in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad'dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Filmde Harley Quinn, Captain Boomerang, Batman, Deadshot, Rick Flagg, Killer Croc, El Diablo ve tabiki The Joker gibi pek çok ünlü DC Comics karakterini görme şansı yakalayacağız.

Margot Robbie, Jai Courtney, Ben Affleck, Will Smith, Jared Leto ve Adewale Akinnuoye-Agbaje gibi birbirinden tanınmış isimlerin yer aldığı film, bir aksilik olmazsa ülkemizde 12 Ağustos 2016 tarihinde vizyona girecek.

Neyse lafı fazla uzatmadan yayınlanan ilk fragmanı sizlerle paylaşayım.

Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder