Carnage Kimdir ?


Örümcek Adam'ın Venom'dan bile zorlu, en azılı düşmanlarından biri olan Carnage hakkında bilinmesi gerekenleri şöyle sıralayabiliriz.

  • Venom'dan arta kalan simbiyot parçaların Cletus Kasady ile birleşmesiyle oluşmuştur. Oluşum hikayesini kısaca anlatmak gerekirse; Venom'un yok edildiği zannedilerek hapse atılan Eddie Brock, Cletus Kasady ile aynı hücreyi paylaşmaya başlamıştır. Ancak Venom yok edilememiştir ve Venom sayesinde Eddie, hapishaneden kaçmayı başarır. Ancak bu kaçış esnasında Venom'um bir parçası kaparak arkada kalmıştır. Kendisine yeni bir konak arayan bu arta kalan parça Cletus Kasady ile birleşmiştir. Sonrasında da Carnage ortaya çıkmıştır.  
  • İlk kez Cletus Kasady olarak The Amazing Spider-Man serisinin 344.sayısında, Carnage olarak The Amazing Spider-Man serisinin 360. sayısında çizgiroman severler ile buluşmuştur. 
  • Mark Bagley, Erik Larsen ve David Michelinie tarafından yaratılmıştır. St. Estes Yetimhanesinde büyümüş olan Cletus Kasady, daha çocukluğunda büyükannesini merdivenlerden iterek öldürmüş, sonrasında büyüdüğü yetimhanenin müdürünü ortadan kaldırmış, kendisine karşılık vermeyen sevdiğini otobüsün önüne iterek ölümüne sebebiyet vermiştir. Kısacası Cletus Kasady, Carnage olmadan da yeterince psikopat bir katildi. 
  • Vücudundan her türlü kesici delici silahı yaratabilir. Hatta ateşli silah gibi parça fırlatabilir.
  • Güç, dayanıklılık, hız, kendini iyileştirebilme, ağ atma gibi özelliklere sahiptir. 
  • Örümcek Adam, Venom ve Fantastik Dörtlü bir araya gelerek kendisini durdurabilmiştir.
  • Yakalandıktan sonra Ravencroft akıl hastanesine yatırılmıştır.
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder