Miracle That We Met - Wooriga Mannan Kijeok Dizi İnceleme


Song Hyun Cheol (A diyelim) (Kim Myung Min) Kore’nin en iyi bankalarından birinde çalışan en genç şube müdürüdür. Ukala, kibirli ve kendi beğenmiş bir kişiliği vardır. Güzeller güzeli eşi Sun Hye Jin (Kim Hyun Joo) ve iki çocuğu olmasına ragmen onlarla hiç mutlu değildir ve karısını aldatmaktadır. 

Ikinci Song Hyun Cheol (B diyelim) (Ko Chang Seok) ise Çin restoranı sahibi, sempatik, sevimli ve ailesini çok seven bir şahsiyettir. Karısı Jo Yeon Hwa’ya (Ra Mi Ran) hala ilk günkü gibi aşık, kızını taparcasına sevmektedir. 

Bu şahısların isimleri aynı olduğu gibi, doğum tarihleri de aynıdır. Bir gün ikisi birden kazaya karışır. Kazada bankacı Song Hyun’un ölmesi (çok büyük bir kaza yapmıştır) ve fakat restorant sahibi Song Hyun’un yaşaması (ufak sıyrıklarla atlatılmış bir kazadır) gerekmektedir. 

Ancak genç melek Ato (Exo’dan Kai) hem doğum tarihleri hem de isimleri aynı olan ve yine aynı hastanede kalan şahıslar arasında yanlışlık yapar ve kazara restorant sahibi Song Hyun’un ruhunu bedeninden ayırır. Diğer Song Hyun da zaten komada ve durumu ağır olduğundan o da mefta olur. 

Ancak henüz zamanı dolmayan restorant sahibi Song Hyun’un ruhu hastane koridorlarında gezmekte, bedenini aramaktadır. Ancak bedenini bulduğunda iş işten geçmiştir. Zira bedeni yakılmıştır. Ne yapacağını düşünürken, diğer Song Hyun’un da yakılmak üzere olduğunu görür ve onun bedenine girer. 

Artık başkasının bedeninde yaşamak zorunda olan Song Hyun Cheol B kendi ailesi ve zamanla alıştığı ve yaşamlarını güzelleştirdiği diğer Song Hyun A’nın ailesi arasında kalacaktır. Neler yaşayacağı da bu dizinin konusu olmuştur. 

İlginç konusu olan ve izlemekten zevk alınan bir dizi olmuş. Ayrıca da dizi müzikleri çok hoş. 

Konuyu okuyunca ilk etapta neden çelişkiye düşüleceğini anlamıyorsunuz. Ailesini seven bir adam, yüzü değişse de kendi ailesine gitmekte neden tereddüt eder ki diye düşünüyorsunuz. Ama konu öyle güzel ve ince işleniyor ki, bir süre sonra her iki ailenin de kurtulmasını ve mutlu olmasını isterken buluyorsunuz kendinizi. 

Bence yine de sonu sürpriz bitti. Böyle olmamalı diyeceğim türden. Olsun..
Google Plus'ta Paylaş

Mehmet Nar

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder