Tomb Raider Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Oyunseverlerin ilk kez 1996 yılında çıkan oyun ile tanıştığı Lara Croft, aradan geçen yaklaşık 22 yıl içinde bir efsaneye dönüştü ve tam olarak 18 oyun, 3 kitap, 7 çizgi roman ve 2 filme konu olmayı başarmıştır.

2003 yılında vizyona giren filmin üstünden 15 yıl geçmişken yeni bir Tomb Raider filmi sinema severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu sefer Angelina Jolie yerine Alicia Vikander'i Lara Croft rolünde izleyeceğimiz film, ülkemizde 16 Mart 2018'de vizyona girecek.

Yönetmenliğini Roar Uthaug'un yaptığı filmin konusu ise kısaca şu şekilde; " Babasının esrarengiz şekilde ortadan kaybolmasının üzerinden yaklaşık olarak yedi yıl geçmiş olan Lara, bir yandan eğitimini sürdürmeye çalışırken bir yandan da Londra sokaklarında bisikletli kuryelik yaparak hayatını kazanmaya çalışmaktadır. Sonrasında babasının kayboluşunu araştırmaya karar veren Lara'nın yolu, babasının son kez gittiği, Japonya kıyılarında bulunan gizemli bir adaya düşecektir. Lara'nın bilinmeyene doğru yaptığı bu yolculuk bir anda hayatının en büyük macerasına dönüşecektir."

16 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek filmde Alicia Vikander'e Dominic West, Daniel Wu ve Walton Goggins gibi isimler eşlik ediyor.


Filmin yayınlanmış olan son fragmanını ise aşağıda izleyebilirsiniz. Bakalım beğenecek misiniz ?

Google Plus'ta Paylaş

MazlumuGetirinBana

Bu site dizi ve filmlerle ilgili rehber olma amacıyla bir grup amatör tarafından güncellenmektedir.
    Blogger YORUMLARI
    Facebook YORUMLARI

0 yorum :

Yorum Gönder